Yhes töihin!

Yhes töihin on Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry:n, Etelä-Karjalan työ- ja asukastupayhdistys ry:n, Etelä-Karjalan Estradi/Taidekoulu Estradi ry:n ja Työtaito ry:n yhteishanke, joka auttaa työttömiä työnhakijoita pääsemään takaisin työelämään.

Kysy lisää palveluistamme

Yhes töihin -hanke auttaa työnhakijoita työllistymään Etelä-Karjalan alueen yhdistyksiin ja yrityksiin työkokeilujen ja pakkatuen avulla. Nuoret voivat osallistua työpajatyöskentelyyn Imatralla Työtaito ry:llä tai Lappeenrannassa Estradin kulttuuri- ja taidetyöpajalla. 

 

Työllisyyspoliittista hanketta rahoittaa Kaakkois-Suomen TE-palvelut, ja sen kesto on 1.1.2024–30.9.2024.


Voit tutustua hankkeeseen tarkemmin alla tai ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää!

Takaisin työelämään työkokeilun, palkkatuen tai työpajan avulla

EKLU etsii työllistymismahdollisuuksia palkkatukeen oikeutetuille erilaisista hankkeeseen rekisteröityneistä Etelä-Karjalan alueen yhdistyksistä.


EKTA puolestaan tarjoaa työnhakijoille työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja seudun yrityksiin. Ennen yritykseen siirtymistä, hakijan tulee suorittaa työkokeilujakso EKTA:lla ulkoaluetöissä ja asukastuvan tehtävissä tai HyötyHalli-kierrätysmyymälässä.


Nuorten, alle 30-vuotiaiden työhakijoiden työllistymistä taas edistetään Estradin kulttuuri- ja taidetyöpajalla tai Työtaito ry:n työpajalla.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan sinun tilanteestasi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Hankkeessa on mukana erilaisia yrityksiä ja yhdistyksiä erilaisine tehtävineen, joiden joukosta haluamme löytää sinulle sopivimman. Emme voi taata löytävämme sinulle heti työtä, mutta mikäli sinun osaamiseesi sopiva paikka löytyy, osaamme olla sinuun yhteydessä.

 

Hankkeen työntekijät vastaavat myös mielellään kysymyksiisi hankkeesta.